Rondleidingen & business events

Het kasteel is een privédomein dat bewoond is. Hierdoor is het niet beschikbaar voor privé-evenementen en is het ook niet toegestaan om foto's of video-opnames te maken. Het domein is eveneens niet beschikbaar als trouw- of communielocatie. In overeenstemming met de agenda van de bewoners kunnen we echter een geleide rondgang doorheen het kasteel toestaan. Rondleidingen zijn niet mogelijk op maandagen en vrijdagen. Hieronder vindt u de bijhorende formaliteiten.  
 
Privépersonen, scholen & verenigingen
 
Het kasteel is beschikbaar voor:
- Rondleidingen voor groepen mits tijdige reservatie (15 euro p.p.; koffie/thee inbegrepen)
- Rondleidingen voor scholen mits tijdige reservatie (gratis voor leerkrachten en leerlingen; 30 euro per gids*)
*1 gids voor 25 personen
*niet mogelijk op maandagen/vrijdagen
 
Bedrijven
 
De toegang tot deze symbolische plaats van het Belgisch culturele en historische erfgoed is mogelijk, hetzij door middel van strategische partnerschappen met uw bedrijf, hetzij voor een 'one-shot' verhuur in het kader van de organisatie van exclusieve evenementen (seminaries, lezingen, concerten met klassieke muziek, een zakelijk ontbijt...).
 
Het domein is gelegen op 50 kilometer van Brussel, 40 kilometer van Antwerpen en 70 kilometer van Maastricht, is Westerlo bijzonder goed gelegen, halverwege tussen de drukte van de stad en rust van het platteland.
 
 
Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie.